Nejnovější recenze ze sekce Vozíky na hadice
Gardena PowerRoll XXL 18647-55
Přidáno: 22. listopadu 2024
(naposledy upraveno 22. listopadu 2024)
Zakoupeno v Alza.cz
Jednoduchost ovládání
Zatím neodskoušeno.
PARKSIDE PDST 5 B2
Přidáno: 13. listopadu 2024
(naposledy upraveno 13. listopadu 2024)
Zakoupeno v Lidl-shop.cz
- Levnýdostatečně dlouhá hadice pro malou dílnu nebo stůl
- Rychlospojka se snadno odpojuje
- Neopletená hadice, může se snadno poškodit např. při pádu nářadí na hadici
- Rychlospojky jsou nalisované, nepůjdou snadno přemístit např. při poškození hadice. Bylo by potřeba použít nové.
- Malý vnitřní průměr hadice, omezuje průtok vzduchu. Nejspíš má nějaká spojka v bubnu nebo rychlospojka ještě menší průměr než samotná hadice. Udávané rozměry jsou myslím 6mm vnitřní a 8mm vnější průměr. Můj rázový utahovák je s touto hadicí skoro nepoužitelný. Nářadí náročné na průtok vzduchu (vetšina rotačního nářadí-utahováky, brusky, vrtačky, dále pískovačky atd.) tak nebude správně fungovat. Na ofukování, dofuk pneumatik nebo např. sprejování by to stačit mělo
Levný a malý buben co pomůže s organizací hadice v garáži nebo na malém pracovišti/v dílně. Je ale třeba počítat s menším průtokem vzduchu, který pro náročné nářadí nevystačí. Tam doporučuji něco s větším vnitřním průměrem hadice (včetně rychlospojek!), minimálně 6,5mm, lépe 8mm
PARKSIDE PDST 5 B2
Přidáno: 12. listopadu 2024
(naposledy upraveno 12. listopadu 2024)
Zakoupeno v Lidl-shop.cz
Nevím
- kvalitní výrobek, splnil mé požadavky
- žádná
každému tento produkt doporučuji
- Neodpovídá popisu.
- robustní provedení
- snadná montáž
- Výborný poměr cena/výkon. Rychlost dodání.
TOP kvalita GARDENA
- snadna prace
Vyhovující pozadavku
Potřebovali jsme ještě prodloužit navíjecí hadici od Gardeny, tak jsme zvolili tu samou značku a i tenhle systém je super.
funguje
- Kvalita převyšuje cenu
- Skladný, zabírá malý prostor
- Možnost zavěšení na stěnu
- Zatím nevím
Vybraný výrobek, který má nahradit starý poškozený značkový jsem na chalupě rozbalil a dal se do montáže. Překvapila mě jednoduché složení dílů dle zobrazení na obalu. Taktéž navinutí 25 m hadice bylo snadné a ještě jsem navinul 15 m. Takže přes zimu bude v teple uložena a připravena na jaro. Uvidím jak dlouho vydrží,ten značkový vydržel 10 let až ho zničila koroze. Tento výrobek pro jeho přednosti doporučuji.
- Operativní , jednoduchá manipulace.
- dobrá cena,praktický tvar vozíku,nechá se přišlápnout z boku při navíjení hadice aby neujížděl, na rozdíl od jiných značek
- Dlouhá hadice a snadná manipulace.
- Nepoužitelné šrouby na uchycení. Trochu měkčí hadice. Snadno se při manipulaci zlomí. Oproti předchozímu výrobku je v hadici menší tlak, což mě docela mrzí.
skladný, dobrá manipulace
Kvalitní výrobek, snadná manipulace. Jsme spokojeni