Nejnovější recenze ze sekce Vozíky na hadice
- hadice je měká a přetáčí se
Zatím neodskoušeno.
- Novinka
- Sleva
Jednoduchý a levný navíják. Doporučuji
- Kvalitní provedení
- Chybí madlo na přenos boxu
- Jednoduché složení
Perfektní vozík.
Jednoduchý plastový výlisek, který po montáži plně slouží účelu pro který byl pořízen.
- Nesehnal jsem k původnímu produktu po 15 letech provozu náhradní díly. Vzhledem k celkovému opotřebení jsem zakoupil nový stejný výrobek.
- Dobré provedení
- Propojovací hadice k přípojnému ventilu součástí balení
Skladný snadná manipulace
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
- Zatim funguje jak ma, naviji, neproteka...
- Pribalene hmozdinky jsou celkem robustni do kamene/cihly,ale prilozene matky jsou o cislo vetsi nez srouby.... Po tom,co jsem pouzil svoje maticky, bylo ukotveni v poradku.
- Pekne
- Kompaktni
- Funguje jak ma
- Dodane spodni srouby prekazeji pri uplnem vykloneni.
Ještě nemám nainstalován
- dobře vede hadici
- ke konci jde těžko točit kliko - velký odpor
Hadice vypada, ze se nebude lamat, konstrukce je pomerne bytelna. Jen nechapu, proc vse neni jiz napojeno, musi se vymotat cela hadice, aby se koncovka zapojila.
jednoduchá montáž na stěnu, jednoduché uchycení na držák a možnost demontovat v zimním období, jednoduše se navíjí, označen konec při vytahování. Jednoduché propojení s řádem pomocí dodaných spojek. Hadice se nekroutí a dobře se pomocí řadiče navíjí. Používáno týden zatím bez žádných problémů, budu kupovat druhý kus na chatu.
- Je jedno, kterým směrem hadici odvíjíte - buben drží, nepřevrací se, jako u běžných navíjecích bubnů
- Praktická schránka pro redukci, stříkací hlavici
- Přípojná hadice lze namotat zespodu včetně rychlospojky
- Svorky pro přichycení navinuté hadice - hadice se pak neodmotává
- Funguje jak má, zatím
- Již se neválí nikde hadice
- Dobrá cena s ohledem na průměr a délku hadice.
- od držák bude nutno vyrobit podložku, jinak buben narazí na zeď ještě před odklopením o 90°. Rozsah pohybu v držáku tedy není 180°, ale odhadem jenom 170°. Konstruktér nemohl být při smyslech.
Jste kutil a výrobek si doděláte? Kupte ho. Chcete vybalit, připevnit a používat? Kupte u konkurence.
Nainstalováno a odzkoušeno. Pro instalaci držáku jsem raději použil závitovou tyč a chemickou kotvu. Dodaným kotvám jsem moc nevěřil. Přecejen výrobek něco váží a nechci ryskovat vytržení že zdi. Dodanou trysku jsem nahradil pistolí, kterou jsem již měl. Tryskou nelze zastavit vodu, jen korygovat proud. Jinak výrobek vypadá bytelně a snad pár let vydrží. Už mě nebavila věčně překroucená hadice, která nejde ani smotat.
Zobrazuji 481 - 500 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 24 [ 25 ]