Nejnovější recenze ze sekce Vozíky na hadice
GARDENA AquaRoll L Easy 18520-20
Kuba
Přidáno: 16. července 2023
(naposledy upraveno 17. července 2023)
- Montáž během 20 minut bez použití nářadí. Lze využít videa na webu Gardeny. Po složení to má celkem pevnou konstituci. Vejde se to v pohodě do kufru kombíka.
- Hlavní rukojeť je pro osoby 180 cm a vyšší krátká a při vlečení se musíte hrbit. Chtělo by to vylepšit o teleskopickou rukojeť.
- Navíjení 50 m hadice 1/2" zpět na buben vyžaduje určitou sílu a zároveň si musíte přišlápnout spodní opěrku vozíku, jinak vám bude ujíždět, není to moc pro ženy. Je potřeba si nechat přitom z hadice vytéct vodu, pak je to snažší. Ale vozík je podle mě určen primárně na převážení nebo jako doplněk na zahradu na vzdálenější pozice. S komfortem nástěnného bubnu s automatickým navíjením to nelze srovnávat.
- Chtělo by to doplnit o úchytku na konec hadice s tryskou. Tento výrobek je určen k tomu, aby se s ním jezdilo, tak očekávám, že bude možnost buben a konec hadice zaaretovat.
Je to bezesporu kvalitní výrobek a jsem s ním spokojen. Při složení jsem nezaznamenal problém. Když potřebujete propojit dodávku vody někde mimo dům, kam to musíte odvézt a odvláčet, je to ideální výrobek. Na zahradu k domu je to vždy doplněk, tam jsou vhodnější nástěnné bubny.
Není pravda že vodicí kladka je nastavena pro 1/2'' hadici. Ve skutečnosti je to něco mezi. Při použití 1/2'' jede vodící kolečko o něco napřed. Nicméně 50 m hadice v 1/2" se na buben v pohodě vejde a nemusíte řešit, jak je to poskládané, Hadici 3/4" bych na vozík ale nepoužíval, na ni to není stavěné. Doporučuji si k vozíku koupit dražší hadici Flex Comfort (oranžovo-černou). Je potřeba si dokoupit připojovací sadu pro připojení bubnu na zdroj vody a pak sadu s rychlospojkami a tryskou na samotnou hadici. Lze to koupit i jako set, kde je vše kromě připojovací sady, ale v setu je ta levnější hadice, kterou jsem nechtěl.
Celková spokojenost, tento box už jeden mám
Vše bez starosti a s výrobkem jsem velmi spokojen
- Velká spokojenost.
Nemáme žádné problémy.
- Značka, lehkost
- Nesmyslné navíjení - vadí velká kolečka která jsou těsně u navíjecího kola. Navíjecí kolo "drhne" o zadní disk ...
Je to škoda Fiskars mám rád jako značku, lehkost, praktičnost bohužet tento výrobek to kazí...
Nejlepší naviják který jsem kdy zakoupil.
- naviják s nejdelší hadicí na trhu
- slušná kvalita hadice
- problémy s kvalitou zpracování
Je to už třetí kus, který mám za 4 roky, první jsem vyměňoval v záruce, protože kapal. Druhý vydržel čtyři roky a také kapal, skončil kvůli prasklé pružině.
potřeboval jsem délku 60m mám jen polovinu
- při namotávání hadice musím držák zalehnout
- Plast
- Dlouhá životnost
- Jednoduchá
Plastový, cenově dostupný a především s dlouho životností. Jednoduché a jasné. Doporučuji.
- Vse funguje !!
pohodlné zalévání
- Výborný produkt za lidovou cenu.
- Gardena nikdy nezklame.
Jsem spokojen. Gardena a Fiskars.
- jednoduchá montáž
- skvělé vodící rolny
- nikde se neválí hadice
- mobilní popelnice vhodná na zahradní párty
GARDENA RollUp S automatic set 18602-20
Přidáno: 20. června 2023
(naposledy upraveno 20. června 2023)
Zakoupeno v Lidl-shop.cz
objednám a dostanu, nebyla to první objednávka děkuji
- velké ulehčení práce, praktický pomocník
- splňuje moje představy
- už se mi jednou při navíjení zasekl - po 2 dnech používání
Zobrazuji 161 - 180 ze 500 recenzí « Předchozí 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Další »